
Składniki
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz banana w podłużne plastry, i nastaw patelnię.
Krok 2
Patelnię posmaruj masłem i posyp cukrem.
Krok 3
Połóż banany na rozgrznej patelni polej miodem i posyp rodzynkami. Smaż aż miód zgęstnieje i banany będą zarumienione.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej