
Składniki
1 łyżka
1 kilogram
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz jabłka i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
Masło rozgrzej, dodaj jabłka i smaż.
Krok 3
Pod koniec dodaj suchą galaretkę i smaż jeszcze przez chwilę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej