Masa jabłkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masa jabłkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 kilogram

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz jabłka i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 2

Masło rozgrzej, dodaj jabłka i smaż.

Krok 3

Pod koniec dodaj suchą galaretkę i smaż jeszcze przez chwilę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masa jabłkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej