
Składniki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
3 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę drobno posiekaj.
Krok 2
Mięso wypłucz, odciśnij z wody, dodaj jajko, przyprawy i wymieszaj.
Krok 3
Posiekaną cebula podsmaż i dodaj do mięsa.
Krok 4
Uformuj 4 płaskie kotlety, smaż po obu stronach.
Krok 5
Rozgrzej piekarnik, włóż bułki na 5 minut by były chrupiące. Hamburgery połóż na bułkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej