
Składniki
0.5 łyżeczki
0.5 łyżki
1 łyżka
2 łyżki
6 łyżek
1 sztuka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj i natnij.
Krok 2
Czosnek posiekaj i wymieszaj z ziołami, oliwą, octem, cukrem oraz pieprzem.
Krok 3
Mięso przełóż do marynaty i odstaw na 20 minut.
Krok 4
Filety piecz na grillu przez 25 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej