Składniki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj, pokrój w ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
Krok 2
Wątróbki ułóż na tacce i upiecz na grillu.
Krok 3
Jabłka ułóż na brzegu rusztu i piecz około 4 minuty.
Krok 4
Ułóż je na talerzu obok wątróbki. Oprósz majerankiem, solą i pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
11 osób ogląda przepis: 
Pyzy z mięsem mielonym i pieczarkami
60 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej