
Składniki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj, pokrój w ćwiartki i usuń gniazda nasienne.
Krok 2
Wątróbki ułóż na tacce i upiecz na grillu.
Krok 3
Jabłka ułóż na brzegu rusztu i piecz około 4 minuty.
Krok 4
Ułóż je na talerzu obok wątróbki. Oprósz majerankiem, solą i pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej