Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój na kromki i skrop oliwą. Podpiecz w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni przez 5 minut.

Krok 2

Posyp grzanki pokruszoną kostką czosnkową. Na każdej grzance ułóż liście szpinaku i plasterki mozzarelli. Znowu piecz przez 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Dietetyczne bułki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej