Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój na kromki i skrop oliwą. Podpiecz w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni przez 5 minut.

Krok 2

Posyp grzanki pokruszoną kostką czosnkową. Na każdej grzance ułóż liście szpinaku i plasterki mozzarelli. Znowu piecz przez 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzanki ze szpinakiem, czosnkiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Burrito z indyka
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej