Kanapka z serem kozim i nektarynką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

33 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

84 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

115 gramów

3 sztuki

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietki przekrój pod skosem na 10 cm kawałki, a następnie każdą z nich przekrój wzdłuż na pół.

Kanapka z serem kozim i nektarynką - Krok 1

Krok 2

Kromki posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich.

Kanapka z serem kozim i nektarynką - Krok 2

Krok 3

Wcześniej umyte i obrane nektarynki pokrój w łódeczki i opiecz delikatnie na patelni grillowej z dwóch stron.

Kanapka z serem kozim i nektarynką - Krok 3

Krok 4

Ser kozi pokrusz i nałóż na kromkach, następnie nałóż nektarynki i całość polej syropem balsamicznym. Udekoruj świeżymi ziołami.

Kanapka z serem kozim i nektarynką - Krok 4
przepisy.pl

Dobra rada:

Kromki możesz także wczesnej zgrillować na patelni i udekorować prażonymi orzeszkami nerkowca.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z serem kozim i nektarynką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Rama z olejem z orzechów włoskich

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Rama z olejem z orzechów włoskich

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej