Kanapki na krakersach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki na krakersach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 pęczek

2 sztuki

1 plaster

5 plastrów

3 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krakersy posmaruj pastą.

Krok 2

Następnie układaj na nich małe kawałki składników.

Krok 3

Udekoruj kanapki drobno posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej