Kanapki na krakersach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 pęczek

2 sztuki

1 plaster

5 plastrów

3 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krakersy posmaruj pastą.

Krok 2

Następnie układaj na nich małe kawałki składników.

Krok 3

Udekoruj kanapki drobno posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej