Kanapki na krakersach - z krakersów: przekąski | Przepisy.pl pixel

Kanapki na krakersach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

3 sztuki

5 plastrów

1 plaster

2 sztuki

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krakersy posmaruj pastą.

Krok 2

Następnie układaj na nich małe kawałki składników.

Krok 3

Udekoruj kanapki drobno posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej