Kanapki na krakersach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki na krakersach

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 pęczek

2 sztuki

1 plaster

5 plastrów

3 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Krakersy posmaruj pastą.

Krok 2

Następnie układaj na nich małe kawałki składników.

Krok 3

Udekoruj kanapki drobno posiekaną natką pietruszki i szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki na krakersach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej