Kiełbasa wieprzowa ze śliwkami zawijana w bekonie
łatwe
3 osoby zapisały

Składniki
2 łyżki
8 plastrów
24 sztuki
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przekrój kiełbasy wzdłuż średnicy, a następnie posmaruj je wewnątrz musztardą.
Krok 2
W każdą kiełbasę włóż kilka śliwek, po czym owiń plastrem bekonu.
Krok 3
Połóż na rozgrzanym grillu i upiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej