Składniki
50 mililitrów
1 sztuka
600 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W misce rozmieszaj kostkę rosołową Knorr z oliwą. Połącz je z rozgniecioną widelcem papają.

Krok 2
W tak przygotowanej marynacie zanurz mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na około kilka godzin.

Krok 3
Wołowinę grilluj około 20-25 minut.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej