Składniki
50 mililitrów
1 sztuka
600 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W misce rozmieszaj kostkę rosołową Knorr z oliwą. Połącz je z rozgniecioną widelcem papają.

Krok 2
W tak przygotowanej marynacie zanurz mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na około kilka godzin.

Krok 3
Wołowinę grilluj około 20-25 minut.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej