Wołowina w marynacie klasycznej video przepis - Zobacz na przepisy.pl pixel

Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

5

heart
51 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

1 sztuka

600 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W misce rozmieszaj kostkę rosołową Knorr z oliwą. Połącz je z rozgniecioną widelcem papają.

Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - Krok 1

Krok 2

W tak przygotowanej marynacie zanurz mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na około kilka godzin.

Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - Krok 2

Krok 3

Wołowinę grilluj około 20-25 minut.

Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEO - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tatar wołowy
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Wołowina w marynacie klasycznej - VIDEOWołowina w marynacie klasycznej - VIDEO

W misce rozmieszaj kostkę rosołową Knorr z oliwą. Połącz je z rozgniecioną widelcem papają.