
Składniki
1 szczypta
5 łyżek
1 szczypta
0.5 sztuki
1 sztuka
5 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotowane jajka obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
Cebulę posiekaj. Czerstwą bułkę namocz w wodzie.
Krok 3
Do jajek dodaj surowe jajko, cebulę i odciśniętą bułkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Łyżką formuj kulki średniej wielkości, obtocz w tartej bułce i smaż na patelni na złoty kolor.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Pierś z kurczaka nadziewana camembertem
30 min.
łatwe
Jak przyprawić karczek i jakich produktów nie powinno zabraknąć w kuchni? Razem z nami znajdziesz wiele apetycznych inspiracji.
Czytaj więcejCzym nadziewać chlebek pita? Jakie dodatki sprawdzą się najlepiej? Zdradzamy tajemnice pity. Sprawdźcie sami!
Czytaj więcej