Kotleciki z jaj przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotleciki z jaj

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

0.5 szklanki

null szczypt

12 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

9 jajek ugotuj na twardo, a następnie obierz ze skorupek i zetrzyj na tarce.

Krok 2

Dodaj 3 surowe jajka.

Krok 3

Popieprz i posól. Uformuj kotleciki i obtocz je w bułce tartej. Usmaż.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotleciki z jaj - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej