Składniki
null szczypt
0.5 szklanki
null szczypt
12 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
9 jajek ugotuj na twardo, a następnie obierz ze skorupek i zetrzyj na tarce.
Krok 2
Dodaj 3 surowe jajka.
Krok 3
Popieprz i posól. Uformuj kotleciki i obtocz je w bułce tartej. Usmaż.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej