Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

3 łyżki

2 łyżki

125 gramów

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bryndzę wymieszaj z jogurtem.

Krok 2

Dodaj orzeszki, liście bazylii, suszone pomidory, koperek, czosnek i pieprz. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z bryndzy z orzeszkami piniowymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kotlety z brokuła
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej