Kułaga z jagodami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kułaga z jagodami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

80 gramów

3 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jagody przebierz, umyj i ugotuj.

Krok 2

Dodaj mąkę rozprowadzoną niewielką ilością wody.

Krok 3

Następnie zagotuj. Dodaj miód i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kułaga z jagodami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej