
Składniki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżka
200 gramów
1 łyżka
1 łyżeczka
1 łyżka
1.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filet z łososia umyć , osuszyć , pokroić na 8 części i posolić .
Krok 2
Do miękkiego masła dodać posiekane zioła.
Krok 3
Rybę podsmażyć na oliwie. Następnie przełożyć na blachę, doprawić i posmarować masłem. Piec ok.15 minut w temperaturze 200 stopni C.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej