
Składniki
1 szczypta
2 łyżeczki
1 szczypta
4 łyżki
4 łyżki
6 łyżek
4 łyżki
250 gramów
5 łyżek
4 sztuki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryby umyj, osusz, przypraw solą pieprzem i tymiankiem.
Krok 2
Skrop oliwą, sokiem z cytryny, posyp szczypiorkiem, po czym włóż do lodówki.
Krok 3
Po godzinie ułóż mięso na grillu i piecz około 15 minut.
Krok 4
Do serka dodaj czosnek, jogurt, dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Krok 5
Rybę ułóż na półmisku i polej sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej