Makaron ze szpinakiem i mozzarellą

Autor: Oliwia Mleczko

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

200 gramów

80 gramów

5 gramów

15 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na oliwie oraz przyprawić.

Krok 2

Dorzucić szpinak oraz startą mozzarellę i wymieszać.

Krok 3

Podawać z ugotowanym makaronem.

Oliwia Mleczko

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron ze szpinakiem i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Gyros z kurczaka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej