Mango ze śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mango ze śmietaną

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 mililitrów

250 mililitrów

100 gramów

3 sztuki

1 sztuka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Laskę cynamonu i połowę cukru włóż do rondelka, a następnie zalej wodą i podgrzej.

Krok 2

Mango pokrój w plastry, dodaj do rondla i gotuj 5 minut.

Krok 3

Następnie wyjmij cynamon i dodaj aromat waniliowy. Schłódź. Podawaj ze śmietaną ubitą z resztą cukru.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mango ze śmietaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej