
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
2 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Awokado przekrój, wyciągnij pestkę, miąższ wyciągnij łyżeczką i zmiksuj.
Krok 2
Pomidory i cebulę pokrój w kostkę, a czosnek zmiażdż. Chili wypestkuj i posiekaj.
Krok 3
Wszystkie składniki włóż do miski i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej