
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
2 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Awokado przekrój, wyciągnij pestkę, miąższ wyciągnij łyżeczką i zmiksuj.
Krok 2
Pomidory i cebulę pokrój w kostkę, a czosnek zmiażdż. Chili wypestkuj i posiekaj.
Krok 3
Wszystkie składniki włóż do miski i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej