Masło krabowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło krabowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżeczka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kraby rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny, szczyptę soli i pieprzu.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej