Masło krabowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło krabowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżeczka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kraby rozdrobnij widelcem.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny, szczyptę soli i pieprzu.

Krok 3

Wszystkie składniki zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło krabowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej