
Składniki
3 sztuki
2.5 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
ZIEMNIAKI OBRAĆ I UMYĆ
Krok 2
NASEPNIE OSTRUGANE I UMYTE ZIEMNIAKI ZETRZEĆ I POŁĄCZYĆ Z RESZTĄ SKŁADNIKÓW
Krok 3
ROZGRZAĆ PATELNIE Z ODROBINĄ OLEJU
Krok 4
CIASTO NAKŁADAĆ ŁYŻKĄ NA PATELNIE, SMAŻYĆ Z DWÓCH STRON NA ZŁOTY KOLOR SMACZNEGO!!!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej