PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY

Autor: kubagie

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

47 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2.5 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ZIEMNIAKI OBRAĆ I UMYĆ

Krok 2

NASEPNIE OSTRUGANE I UMYTE ZIEMNIAKI ZETRZEĆ I POŁĄCZYĆ Z RESZTĄ SKŁADNIKÓW

Krok 3

ROZGRZAĆ PATELNIE Z ODROBINĄ OLEJU

Krok 4

CIASTO NAKŁADAĆ ŁYŻKĄ NA PATELNIE, SMAŻYĆ Z DWÓCH STRON NA ZŁOTY KOLOR SMACZNEGO!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
17 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej