PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY

Autor: kubagie

ratingratingratingratingrating

3

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

47 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2.5 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ZIEMNIAKI OBRAĆ I UMYĆ

Krok 2

NASEPNIE OSTRUGANE I UMYTE ZIEMNIAKI ZETRZEĆ I POŁĄCZYĆ Z RESZTĄ SKŁADNIKÓW

Krok 3

ROZGRZAĆ PATELNIE Z ODROBINĄ OLEJU

Krok 4

CIASTO NAKŁADAĆ ŁYŻKĄ NA PATELNIE, SMAŻYĆ Z DWÓCH STRON NA ZŁOTY KOLOR SMACZNEGO!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej