PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY przepis – Zobacz na przepisy.pl

PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY

Autor: kubagie

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

2.5 łyżki

1 sztuka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

ZIEMNIAKI OBRAĆ I UMYĆ

Krok 2

NASEPNIE OSTRUGANE I UMYTE ZIEMNIAKI ZETRZEĆ I POŁĄCZYĆ Z RESZTĄ SKŁADNIKÓW

Krok 3

ROZGRZAĆ PATELNIE Z ODROBINĄ OLEJU

Krok 4

CIASTO NAKŁADAĆ ŁYŻKĄ NA PATELNIE, SMAŻYĆ Z DWÓCH STRON NA ZŁOTY KOLOR SMACZNEGO!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • PLACKI ZIEMNIACZANE - PRZEPIS PODSTAWOWY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej