
Składniki
0.5 sztuki
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
1 łyżka
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do masła dodaj orzechy, koniak, sok z cytryny, szczyptę cukru pudru i białego pieprzu.
Krok 2
Wszystkie składniki zmiksuj.
Krok 3
Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej