Masło orzechowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło orzechowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do masła dodaj orzechy, koniak, sok z cytryny, szczyptę cukru pudru i białego pieprzu.

Krok 2

Wszystkie składniki zmiksuj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło orzechowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej