
Składniki
5 sztuk
null
null
0.5 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz ziemniaki i pokrój w grubą kostkę. Zagotuj by były miękkie.
Krok 2
Kmin i kolendrę utrzyj w moździerzu i wymieszaj z pozostałymi przyprawami.
Krok 3
Na patelni rozgrzej olej i wrzuć na nią ziemniaki i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Dodaj imbir i smaż od czasu do czasu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej