
Składniki
500 gramów
1 sztuka
null
1 opakowanie
null
3 sztuki
2 sztuki
2 łyżki
1 łyżeczka
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaj warzywa i wrzuć na rozgrzany olej. Duś przez 15 minut.
Krok 2
Kiedy w garnczku zrobi się jednolita masa dodaj fasolę, gram masala, sól i kurkumę. Wymieszaj.
Krok 3
Ziemniaki pokrój w kostkę i ugotuj. Podpiecz na patelni.
Krok 4
Gotowe polej sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej