Rajma

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

null

1 opakowanie

null

3 sztuki

2 sztuki

2 łyżki

1 łyżeczka

1 opakowanie

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj warzywa i wrzuć na rozgrzany olej. Duś przez 15 minut.

Krok 2

Kiedy w garnczku zrobi się jednolita masa dodaj fasolę, gram masala, sól i kurkumę. Wymieszaj.

Krok 3

Ziemniaki pokrój w kostkę i ugotuj. Podpiecz na patelni.

Krok 4

Gotowe polej sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rajma - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
14 osób ogląda przepis:
Ciasto z agrestem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej