
Składniki
1 łyżka
1 szczypta
4 plastry
2 łyżki
0.5 szklanki
2 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek obierz i drobno posiekaj.
Krok 2
Mięso włóż mięso do miseczki, dodaj czosnek, piwo, cukier, sos worcester i oliwę.
Krok 3
Marynatą natrzyj mięso i odstaw na 3 godziny.
Krok 4
Po wyjęciu z marynaty, natrzyj pieprzem i upiecz na grillu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej