Ostry sos borówkowo-chrzanowy

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dżem borówkowy zmiksuj razem z chrzanem ze słoik.

Krok 2

Dodaj majonez i jogurt naturalny.

Krok 3

W razie potrzeby dopraw do smaku.

Tagi:
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej