
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
0.5 szklanki
1 szklanka
6 łyżek
4 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby drobno posiekaj.
Krok 2
Majonez połącz ze śmietaną i jogurtem.
Krok 3
Dodaj grzyby, rzodkiewkę oraz zieleninę i dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Dopraw do smaku solą i pieprzem i schłódź w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej