
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
0.5 szklanki
1 szklanka
6 łyżek
4 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby drobno posiekaj.
Krok 2
Majonez połącz ze śmietaną i jogurtem.
Krok 3
Dodaj grzyby, rzodkiewkę oraz zieleninę i dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Dopraw do smaku solą i pieprzem i schłódź w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej