
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
0.5 szklanki
1 szklanka
6 łyżek
4 łyżki
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Grzyby drobno posiekaj.
Krok 2
Majonez połącz ze śmietaną i jogurtem.
Krok 3
Dodaj grzyby, rzodkiewkę oraz zieleninę i dokładnie wymieszaj.
Krok 4
Dopraw do smaku solą i pieprzem i schłódź w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej