Sos „Pronoszko” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Pronoszko”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

2 łyżki

50 gramów

null

1 szklanka

50 gramów

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, drobno posiekaj i usmaż.

Krok 2

Pomidory umyj, sparz, obierz ze skórki i pokrój w kawałki.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, pieczarkami, śmietaną i posiekanymi szyjkami rakowymi. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Pronoszko” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Królik pieczony
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej