
Składniki
2 sztuki
4 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gruszki, mandarynki i banany obierz.
Krok 2
Ananasy i brzoskwinie odsącz z zalewy.
Krok 3
Mandarynki podziel na cząstki.
Krok 4
Kostki owoców nadziewaj na przemian na szpadki do szaszłyków. Piecz na folii aluminiowej.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej