
Składniki
8 plastrów
0.5 łyżeczki
4 sztuki
1 szklanka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na niewielkiej ilości oleju usmaż cienkie naleśniki.
Krok 2
Każdego naleśnika posmaruj ketchupem, ułóż po 2 plastry sera i parówkę.
Krok 3
Zwiń ruloniki, ułóż na blaszce i piecz przez 8-10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej