Roladki schabowe z ananasem i selerem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Roladki schabowe z ananasem i selerem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

6 plastrów

2 łyżki

6 plastrów

2 łyżki

6 sztuk

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kotlety rozbij do grubości do 1 cm. Oprósz solą, pieprzem i mąką. Podsmaż na rozgrzanym oleju.

Krok 2

Każdy kotlet posmaruj z jednej strony ketchupem, ułóż po łyżce selera, po 2 połówki plastrów ananasa i plaster sera.

Krok 3

Zapiekaj w średnionagrzanym piekarniku przez 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Roladki schabowe z ananasem i selerem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Farsz do burrito
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej