
Składniki
null
null
null
null
3 sztuki
60 gramów
40 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki umyj i pokrój na kawałki 6-8 cm.
Krok 2
Białka ubić na sztywną pianę, a następnie połącz z żółtkami i mąką. Dopraw.
Krok 3
W przygotowanym cieście maczaj parówki, po czym kładź je na silnie rozgrzany tłuszcz i smaż ze wszystkich stron na rumiano.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej