Jajecznica z cukinią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica z cukinią

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

12 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 sztuka

10 sztuk

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój parówki w plasterki i przysmaż je na maśle.*

Krok 2

Umyj cukinię i pokrój w cienkie półplastry. Podsmaż na oliwie z oliwek z rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Smażona Cebula Knorr.

Krok 3

Rozpuść na patelni masło. Następnie rozmieszaj jajka, wylej je na patelnię i delikatnie mieszając, dodaj cukinię oraz parówki. Podawaj gotową jajecznicę z chlebem tostowym. * Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica z cukinią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Knedle serowe
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej