Jajecznica z łososiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica z łososiem

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

50 gramów

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i pomidora pokrojone w kosteczkę podsmażyć na maśle.

Krok 2

Dodać jajka i mieszać, aż jajecznica się zetnie.

Krok 3

Pod koniec dodać łososia pokrojonego w plasterki oraz przyprawy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej