
Składniki
3 sztuki
3 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki lekko naciąć i włożyć do piekarnika na 200 stopki aż pod wpływem temperatury się nieco rozchylą.
Krok 2
Wypełnić nacięcia serem, i zapiekać dalej, aż ten się zarumieni.
Krok 3
Podawać ze świeżym chlebem i surówką warzywną wedle własnego uznania.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej