Pikantne żeberka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pikantne żeberka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 kilogram

null

4 łyżki

8 łyżek

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka podziel na porcje i posól.

Krok 2

Wszystkie składniki marynaty dokładnie wymieszaj - sos sojowy, miód, musztardę przyprawy.

Krok 3

Następnie posmaruj nią żeberka i wstaw do lodówki na kilka godzin.

Krok 4

Piecz około 40 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pikantne żeberka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej