Pikantny majonez przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pikantny majonez

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.2 łyżki

null

0.2 łyżki

1 łyżka

0.2 łyżki

0.7 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kminek, kolendrę i kurkumę zmiel.

Krok 2

Z cytryny wyciśnij sok.

Krok 3

W małej misce ubijaj składniki, tak by się połączyły.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pikantny majonez - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej