
Składniki
0.2 łyżki
null
0.2 łyżki
1 łyżka
0.2 łyżki
0.7 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kminek, kolendrę i kurkumę zmiel.
Krok 2
Z cytryny wyciśnij sok.
Krok 3
W małej misce ubijaj składniki, tak by się połączyły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej