Placuszki porowe ze szpinakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Placuszki porowe ze szpinakiem

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PLACUSZKI POROWE ZE SZPINAKIEM robi się łatwo, a są przepyszne. Mają smak... wakacji. Zwłaszcza, jeśli podasz je z sosem jogurtowo-miętowym, takim jak w Grecji.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Smażone talarki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej