Placuszki porowe ze szpinakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Placuszki porowe ze szpinakiem

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
9 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PLACUSZKI POROWE ZE SZPINAKIEM robi się łatwo, a są przepyszne. Mają smak... wakacji. Zwłaszcza, jeśli podasz je z sosem jogurtowo-miętowym, takim jak w Grecji.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Placuszki porowe ze szpinakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej