
Składniki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
UTRZEĆ SUROWE ZIEMNIAKI, DODAĆ SÓL, JAJKO, MĄKI. ZAGOTOWAĆ WODĘ, POSOLIĆ, GOGOWAĆ AAŻ WYPŁYNĄ I SIĘ ZAGOTUJĄ. POLAĆ MASŁEM Z BOCZKIEM LUB KIEŁBASĄ, CEBULKĄ. PODAWAĆ Z KISZONĄ KAPUSTĄ.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej