
Składniki
1 garść
1 sztuka
200 mililitrów
250 gramów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Truskawki należy umyć, osuszyć i oczyścić. Z melona usuwamy pestki ,miąższ kroimy w kostkę.
Krok 2
Składniki miksujemy i wlewamy do szklanek
Krok 3
Smacznego:)
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej