Pierś z kurczaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś z kurczaka

Autor: Weronika Mostowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

obtocz pierś w podanych składnikach

Krok 2

połóż na rozgrzanym oleju na patelni

Krok 3

smaż aż do osianięcia brązowej panierki

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Stroganoff wieprzowy
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej