
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
obtocz pierś w podanych składnikach
Krok 2
połóż na rozgrzanym oleju na patelni
Krok 3
smaż aż do osianięcia brązowej panierki
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Łódeczki z ciasta francuskiego z kurczakiem
45 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej