Pierś z kurczaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś z kurczaka

Autor: Weronika Mostowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

obtocz pierś w podanych składnikach

Krok 2

połóż na rozgrzanym oleju na patelni

Krok 3

smaż aż do osianięcia brązowej panierki

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej