Pierś z kurczaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pierś z kurczaka

Autor: Weronika Mostowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

obtocz pierś w podanych składnikach

Krok 2

połóż na rozgrzanym oleju na patelni

Krok 3

smaż aż do osianięcia brązowej panierki

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pierś z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka z kuskusem
czas przygotowania
5 min.
stopień trudności

łatwe

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca. Ponieważ jest to danie, które może smakować świetnie na zimno, jak i prosto z piekarnika.

Czytaj więcej

Sernik nowojorski, wiedeński, japoński, a może swojski serowiec? Na kruchym cieście czy z kruszonką? Z polewą czekoladową, karmelową albo z cukrem pudrem… Gdy mowa o serniku, naprawdę jest w czym wybierać! To pyszny deser, który zachwyca kremową konsystencją i puszystością. Wszystko jednak pod pewnymi warunkami, ponieważ przygotowanie sernika rządzi się swoimi prawami. Jak długo piec sernik i w jakiej temperaturze?

Czytaj więcej