
Składniki
350 gramów
1 plaster
4 łyżki
1 łyżeczka
1 sztuka
1 łyżeczka
1 sztuka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokroić w kostkę średniej wielkości i wymieszać z sosem BBQ, papryką słodką i wędzoną, solą oraz wyciśniętym ząbkiem czosnku. Ostawić do lodówki pod przykryciem na kilka godzin.
Krok 2
Ser pokroić w kostkę, a cebulę w grubsze plastry.
Krok 3
Na patyczki do szaszłyków nadziewać naprzemiennie mięso, ser i cebulę.
Krok 4
Grillować z każdej strony.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej