Klubowa kanapka z kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Klubowa kanapka z kurczakiem

Autor: Katarzyna

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 listek

3 plastry

1 plaster

3 plastry

3 plastry

3 plastry

3 plastry

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tosty lekko podgrzewamy w tosterze by byly chrupiace , smarujemy serkiem kremowym lub ziolowym

 Klubowa kanapka z kurczakiem  - Krok 1

Krok 2

Na poczatek bekon 3 plas , pomidor 3 plas , ser zolty i przykrwamy tostem potem idze szynka , ogorek kiszony lub normalny zielony 3plasterki salata i jajko gotowane twardo koniec przykrywamy tostem smacznego

 Klubowa kanapka z kurczakiem  - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Klubowa kanapka z kurczakiem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej