
Składniki
3 sztuki
1 listek
3 plastry
1 plaster
3 plastry
3 plastry
3 plastry
3 plastry
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tosty lekko podgrzewamy w tosterze by byly chrupiace , smarujemy serkiem kremowym lub ziolowym

Krok 2
Na poczatek bekon 3 plas , pomidor 3 plas , ser zolty i przykrwamy tostem potem idze szynka , ogorek kiszony lub normalny zielony 3plasterki salata i jajko gotowane twardo koniec przykrywamy tostem smacznego

Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej