
Składniki
3 sztuki
1 listek
3 plastry
1 plaster
3 plastry
3 plastry
3 plastry
3 plastry
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tosty lekko podgrzewamy w tosterze by byly chrupiace , smarujemy serkiem kremowym lub ziolowym

Krok 2
Na poczatek bekon 3 plas , pomidor 3 plas , ser zolty i przykrwamy tostem potem idze szynka , ogorek kiszony lub normalny zielony 3plasterki salata i jajko gotowane twardo koniec przykrywamy tostem smacznego

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej