BABKA PANI ANI Z MAZUR przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BABKA PANI ANI Z MAZUR

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

6 łyżek

8 łyżek

1.5 szklanki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

UBIĆ: JAJKA, CUKIER, MĄKI, MARGARYNA, OLEJ, OCET, PROSZEK.

Krok 2

PIEC OK. 45 MIN.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Quiche marchewkowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej