BABKA PANI ANI Z MAZUR przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BABKA PANI ANI Z MAZUR

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 sztuka

6 łyżek

8 łyżek

1.5 szklanki

1 sztuka

2 łyżki

2 łyżki

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

UBIĆ: JAJKA, CUKIER, MĄKI, MARGARYNA, OLEJ, OCET, PROSZEK.

Krok 2

PIEC OK. 45 MIN.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BABKA PANI ANI Z MAZUR - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej