
Składniki
1 sztuka
5 gramów
100 gramów
5 gramów
10 gramów
2 gramy
150 gramów
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do jogurtu dodaj drobno posiekaną czekoladę.
Krok 2
Na patelni rozgrzej masło. Wrzuć płatki owsiane i posiekane migdały. Poczekaj 2-3 minuty, na koniec dodaj miód.
Krok 3
Granolę wyłóż na jogurt, a na wierzchu ułóż mus z ugniecionego banana i maliny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej