Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 łyżeczka
7 plastrów
7 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ciasto francuskie rozwinąć; wyciąć z niego wąskie, długie prostokąty
Krok 2
Szparagi zawinąć w szynkę parmeńską i ser oraz owinąć ciastem francuskim
Krok 3
Posypać gotowe szparagi łyżeczką sezamu
Krok 4
Piec ok. 15 minut w temperaturze 220 stopni
Dobra rada:
Czy zastanawiałeś się, czemu sezam jest tak często obecny w przepisach mięsnych? Wydobywa on z mięsa niepowtarzalny smak – przekonaj się o tym sam!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej