Tosty z roślinnym mięsem mielonym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tosty z roślinnym mięsem mielonym

Autor: Dominika Miecznikowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

18 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

1 słoik

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierwszą kromkę chleba tostowego posmarować majonezem. Na majonez wyłożyć Magic Mince The Vegetarian Butcher.

Krok 2

Następnie położyć plaster sera, pokrojone ogórki kiszone, liść sałaty.

Krok 3

Drugą kromkę chleba posmarować sosem barbecue. Tosty złożyć i zapiekać kilka minut. Idealnie smakują na ciepło jak i na zimno.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tosty z roślinnym mięsem mielonym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej