
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
4 listków
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
CHICKENED OUT CHUNKS smażyć chwilkę na 2 łyżkach oleju
Krok 2
Pokroić w plasterki: ogórek, pomidor i cebulę.Sałatę umyć pod bieżącą wodą i osuszyć.
Krok 3
W miseczce przygotować sos- wymieszać majonez z ketchupem.
Krok 4
Pitę opiekam na patelni z obu stron, nacinam wzdłuż robiąc kieszonkę, nakładam sos, następnie sałatę, CHICKENED OUT CHUNKS, plasterki pomidora, ogórka oraz cebulę pokrojoną w piórka i jeszcze odrobinę sosu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Chickened Out Chunks The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej