
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
4 listków
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
CHICKENED OUT CHUNKS smażyć chwilkę na 2 łyżkach oleju
Krok 2
Pokroić w plasterki: ogórek, pomidor i cebulę.Sałatę umyć pod bieżącą wodą i osuszyć.
Krok 3
W miseczce przygotować sos- wymieszać majonez z ketchupem.
Krok 4
Pitę opiekam na patelni z obu stron, nacinam wzdłuż robiąc kieszonkę, nakładam sos, następnie sałatę, CHICKENED OUT CHUNKS, plasterki pomidora, ogórka oraz cebulę pokrojoną w piórka i jeszcze odrobinę sosu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Chickened Out Chunks The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej