
Składniki
0.5 opakowania
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 opakowanie
0.5 opakowania
1 pęczek
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kawałki chickened out chunks podsmażamy na oliwie aż będą gorące.
Krok 2
Na talerzu układamy wszystkie warzywa oraz maliny. Dodajemy kawałki chickened out chunks. Skrapiamy oliwą oraz syropem. Rozsypujemy płatki migdałowe i szczypiorek. Gotowe !
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Chickened Out Chunks The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej