Wrap z roślinnym kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wrap z roślinnym kurczakiem

Autor: blondkuchara -

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 opakowania

1 sztuka

2 łyżeczki

6 plastrów

3 plastry

4 plastry

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Roślinnego kurczaka podsmaż na patelni z ulubionymi przyprawami.

Krok 2

Placek tortilli wysmaruj wegańskim kremowym serkiem, ułóż warzywa i podsmażonego roślinnego kurczaka, polej sosem, zawiń.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej