Wrap z roślinnym kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wrap z roślinnym kurczakiem

Autor: blondkuchara -

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 opakowania

1 sztuka

2 łyżeczki

6 plastrów

3 plastry

4 plastry

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Roślinnego kurczaka podsmaż na patelni z ulubionymi przyprawami.

Krok 2

Placek tortilli wysmaruj wegańskim kremowym serkiem, ułóż warzywa i podsmażonego roślinnego kurczaka, polej sosem, zawiń.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wrap z roślinnym kurczakiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej